Konkurs na najlepszy przepis ZERO WASTE „Co do okruszka"

Opublikowano 2019-08-07

Opis

Informacja nadesłana

Czy znasz dania, które przekonują, urzekają i zachwycają, a do tego są przygotowane zgodnie z filozofią ZERO WASTE? Pochwal się nimi i opisz swój przepis na danie z wykorzystaniem resztek w kuchni. Mogą to być liście kalafiora, rozgotowany ryż lub wczorajsza chałka – wszystkie chwyty dozwolone. Szukamy mistrza kreatywności, który pokaże jak wykorzystać w kuchni wszystko, co już mamy, aż do „ostatniego okruszka". Wygraj książkę Sylwii Majcher Gotuję, nie marnuję, publikację swojego przepisu oraz własny, autorski pokaz kulinarny z ramach Światowego Dnia Żywności!

Pomysłodawcą konkursu jest Aleksandra Bolek (Karłowce gotują – się).

Konkurs trwa do 29 września 2019 r.
Przepisy ślijcie na adres bolek.aleksandra@gmail.com
Projekt w ramach realizowanej przez CK Agora KUŹNI PROJEKTÓW IV.



Termin przyjmowania zgłoszeń 2019-09-29